if you ever leave me baby, leave some morphine at the door

  2012-01-31 / 21:39:14 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
HEjsan alla.
Efter skolan gick jag och mötte en fin pojke runt 5, tog med mig min hund så jag fick ut henne på samma gång. Sen titta jag och finis Chuck, vi titta på 2 och ett halft avsnitt för sen kom hans mamma och hämta han. Mysigt vare!! Han erkännde att de va bra, såja! ;) (Han hade aldrig sett de förr). Men iaf, när jag hade pussat honom hejdå så åt jag tacos och prata och skratta med min kära far. Nu har jag legat här i min säng i en timme efter maten, mor kom hem för en stund sen, så ska ner och prata med henne lite, sen göra lite annat. Kan inte lova att jag bloggar mer idag, men kan lova er att jag somnar med ett leende på läpparna.
Och hörrni? Ni borde lyssna igenom lite låtar från Alex Goot. Sjukt duktig kille!!!
Här har ni en cover han gjort med Megan Nicole, också jätte duktig!
Puss

bitch you thoughe i would fall apart

  2012-01-31 / 11:23:40 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
Haha hej.
Sitter på svenska lektion med Madde och Sara, Jonte åkte nyss ut haha.. Skulle verkligen ha filmat nyss när min lärare försökte verkligen dra datorn av Jonte för att han lyssna på musik högt. Då blev våran lärare, Mats skitsur och han är så jävla läskig så de är helt sjukt. Haha, så försökte Mats slita ifrån datorn från Jonte och de va så jävla fult så de va helt sjukt. Hahaha, så nu lära han gå hem. Haha men vi slutar om tio minuter, sen vet jag inte men tror jag har någon till lektion, aja hörs senare!
Pussssssss
En gammal bild fårni också.

Mama, i'm in love with a criminal, please don't cry.

  2012-01-30 / 22:24:36 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
Blev inte som jag skrev, istället så snabba jag mig och bytte om. Mötte upp Linnea och sedan vandra vi till stan, köpte godis och satt i gallerian och käka det och pratat en massa om allt möjligt. Sen till ica, köpte tuggimmi och vänta på hennes mamma. Sen hem till Linnea, kika på Eva&Adam och käka chips och va lite tjocka, haha! Men haft en jätte aaazum dag med Linnea.
OCH JAG KAN SÄGA ATT ALLT GÅR BRA NU!! Jag mår jätte bra, skjuter er som försöker ta ner mig, har allt jag kan önska här med mig. Världens finaste vänner, dom bästa som finns. Ta åt er kära och fina vänner, ni är bäst allihopa!

Och imorgon ska jag även umgås med en fin pojke, så kanske blir dålig update imorgon. Men uppdaterar på kvällen ska ni se! Hihi ska ha de great, THANKS LOVERS.
Men aja, äta sallad och kika chuck nu, underbart. Puss godnatt världens bästa läsare!!

Ska även ge ett tips imorgon, hihi ska börja med tips! :)


Och även lyckan som uppstår när man kommer hem och ser de här!!!

how do you do, the things that you do

  2012-01-30 / 14:05:47 / Bilder på mig / 6 KOMMENTARER
Tar och drar ut och springer ett tag, sen får i mig något gott och kikar chuck! Haha puss.
Bild tagen för 15 min sen, so this is the way i look right know! Haha men ska byta om till varmare om jag ska ut och springa, puss!!

Massa länkbyten, titta allihopa!!!!

  2012-01-30 / 11:55:51 / Länkbyte! / 1 KOMMENTARER
Tryck på bilden för att komma till deras bloggar!!!
Och jag har widescreen just nu, så bilderna blir lite små när jag printar dom.. Sorry men kika in på bloggarna så får ni se mer och bli inspererad av dom allihopa! ;)

En sjukt söt tjej som går på min skola (Bessemer) som jag även gick på min förra skola med (Hedäng) och hon är sjukt söt liten snäll tjej, går inte att tycka illa om, de går bara inte haha!

Den här tjejen känner jag inte, men hon verkar vara en sjukt söt tjej och nej jag fjäskar inte något. Hon verkar rolig och är jätte söt, så kika! ;)

Den här tjejen känner jag heller inte, men söt liten tjej! Haha hon verkar ha en rolig blogg, så titta henne också!! :)

Här har vi en av dom bloggar jag läser VARJE dag, intressant och inspirations blogg, sjukt fin tjej också! Kika in allihopa, hade jag varit i era fötter hade jag då gjort de, sjukt intressant tjej, bor här i sandviken som mig!! :)

Sjukt fin tjej och sjukt bra blogg om jag får säga de! Vi har ju samma förnamn jag och hon å! ;) Jag tycker då ni borde kolla, sjukt fin blogg! :) inspiration.

En väldigt söt liten tjej som åker skidor vet jag, har haft lite smått kontakt med henne ett tag. Verkar sjukt rolig och snäll tjej, söt också! Kika gärna in hennes blogg, vore azum!! :)

Här har vi min kära kompis från Kiruna, eller ja han går VIG där (rymdgymnasium) Sjukt snäll kille är han, och som ni säker sätt om ni följt min blogg tidigare så har jag varit å träffat honom några gånger när jag varit i jämtland. För han bor i Östersund och har ju släkt där så umgåtts lite med han när jag varit där. Världens bästa och snällaste Adam, skidblogg har han! Grym! ;) Kika in den!!

Här har vi en sjukt snäll tjej, haft lite kontakt med henne. Inte mycket, men lite då och hon är något sjukt snäll! Fin och grym blogg, om ni vill ha mycket tips och sånt, följ henne, hon har även en sminkblogg, bara kika in, sjukt snäll och intressant tjej! ;)

Det roliga med den här tjejen är att vi bråka förr.. Haha eller ja de finns många roliga saker med henne! Men våran vänskap började med bråk. Jag hade stora kläder när vi va på Konfa läger i Rättvik samtidigt som hon va där med några från Edsbyn och hon kalla mig tält, jag gick fram och snacka med henne och vi börja bråka. Sen åkte vi hem samma dag, men vi hade varit förjävliga mot varandra dom 3 dagar vi va där, haha så sjukt kul när man tänker tillbaka på det nu! Men sen tjafsa vi även på facebook när vi kom hem. Men några måndader efter så blev vi sams och jag insåg att hon är en sjukt snäll och söt tjej! Haha lång text om henne, men hon fick mig inse att man ska inte dömma folk innan man känner dom!! SÅ KIKA HENNES BLOGG!!!

I feel like the king of my world, haters can make like bees with no stingers

  2012-01-30 / 11:19:49 / Vardag/Helg / 18 KOMMENTARER
Jag är ledsen för min kassa update, nu ska jag bättra mig! Igår drog jag bara ner på stan med min fina mamma och sola, sen gick vi och handla sen hem. Satte mig vid datorn, sen ner och åt sen upp prata skype och sen hoppa in i duschen och gick och la mig. Skönt faktiskt.
Men idag gick jag till jobbet, va dock bara där i två timmar, sen mådde jag inge bra så vandra hem. Köpte mig en cola och choklad innan jag gick. Colan är redan slut haha.. Men aja, ska väl ta och svara på lite frågor och sånt nu. Sen ska jag försöka bättra mig på de här med uppdatera, sorry guys! ;)

Puss

Just the way it goes, with the dreaming people

  2012-01-29 / 12:31:30 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
Hinner inte blogga nu, bloggar senare riktigt. Men tänkte bara visa att jag lever, ska iväg och sola med min kära mamma, pussar på er!!
Haha gammal bild, långt och blondt hår, mitt egna ofärgade där :( Ååååh ge mig de igen <3
Obs. Haha gick i 6an.

As I spend another night with out a single thing to do, I start thinking of you

  2012-01-27 / 08:11:51 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
Ska ta bussen till praktiken nu, hörs senare, hejdå!

His fist is big, but my gun's bigger, he'll find out when I pull the trigger.

  2012-01-26 / 22:17:56 / Vardag/Helg / 1 KOMMENTARER
Förlåt för den aaaaas kassa updateringen! Förlåtförlåtföööörlåt!
Men idag gick väl skolan bra, slutade halv 12. Efter skolan åkte jag direkt hem, satt mig vid datorn, tittade chuck och åt mackor nere i köket. Skönt. Sen upp, tog ett långt bad, raka benen, hårinpackning och ansiktsmask, även kikade min kära chuck. Sen upp, satt å titta tv med mamma ett tag, men sen fick jag spring i benen, så gick upp, prata skype lite med Tobbe och Oliver även några fler men inte säker på vilka de är.. Haha, men samtidigt bytte jag om till springkläder, sen la jag på dom och for ut, sprang bara till coop, köpte en bonaqua och sen hem igen. Duschade och nu ska jag äta sallad, titta på chuck och sedan sova! Så vi hörs imorgon.
PUSSSS
Älskade frysta hallon, vad vore jag utan er <3


mama i'm in love with a badboy

  2012-01-25 / 11:05:18 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
Hejjjjjsan!
Sitter i skolan just nu, haft slöjd bara än så länge, sa upp mig från historian idag, blir för mycket just nu. Så ska få matte där istället, lite lättare. Men fick inte det idag, så har rast till halv 1, haha vad ska jag göra.. Sitter bara vid datorn och lyssnar på musik nu, så ska kika lite chuck, hihi. Sen har jag massage vid halv 1, sen svenska kvart i två. Sen slutar jag, så hörs senare! Pusssssss

better with the light's off

  2012-01-24 / 23:08:37 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
Svarar på frågor och alla som vill göra länkbyte imorgon! Här får ni lite bilder från idag och sen ska jag sova, skola imorgon och börjar lite tidigare, vilket betyder att jag måste gå upp tidare, ska vara på murgårds skolan klockan halv nio. Och är jag försenad kommer maddis hem till mig.. Haha! Men aja här har ni bilder, PUSS

länkbyte? KOMMENTERA!

  2012-01-23 / 21:48:42 / Länkbyte! / 11 KOMMENTARER
Kommentera här om ni är sugen på länkbyte, gör med ALLA!
Pusssar!
slänger in en gammal bild på mig å, eller inte gammal, men några månader gammal iaf!

Länkbyte!

  2012-01-23 / 21:33:15 / Länkbyte! / 1 KOMMENTARER
klicka på bilden eller länkarna där nere, spelar ingen roll! Men kika!!!!


the house that build me

  2012-01-23 / 21:29:36 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
Kass update, YEAH I'M SORRY GUYS!!!
Men hade praktik idag på Coop, de gick bra och jag har varit trevlig hela dagen. Iaf där. Hahaha, sen va jag väl lite otrevlig på facebook men aja. Haha men sen nu har jag spelat hela dagen, fyfan va jag är tråkig. Haha men aja, slänger in några bilder senare, men nu ska jag kika chuck. PUSS



Love a come down

  2012-01-22 / 21:33:28 / Musik/Video / 1 KOMMENTARER
Pratar skype med Tobbe atm, hörs imorgon! Godnatt
Och smsar med en finis! Hihi. Puss


livin' with no regrets

  2012-01-22 / 20:07:47 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
Hejsan.
Igår kväll fick jag finbesök.. Haha eller? Ne men mina söta vänner Felix, DavidG, DavidH & Antonio kom och hälsa på mig. Vi satt vid min dator, prata, titta tv och film. Antonio och DavidG gick hem runt halv 1 trorja de va, sen gick DavidH och Felix hem runt 2- halv 3. Och då gick jag ner samtidigt, gjorde en macka och te och drack och åt de till Chuck, sen somna jag. När jag vakna titta jag också på Chuck.. Hahaha alltså jag älskar han. Men aja, sen har jag lirat LoL hela kvällen, tråkig ja.. Men aja, nu ska jag ta hant om mig själv istället, ta en dusch, raka benen, smörja in mig, sen ska jag äta sallad och kika Chuck. Hahaha.
Lägger upp bilder senare pga att jag sitter vid papis dator just nu men pusss!

Tråkigt inlägg, haha sorry guys! Men bilder kommer i nästa inlägg =)

It keep's getting better

  2012-01-21 / 15:36:47 / Bilder på mig / 1 KOMMENTARER
Heeejsan.
Ska möta upp Monne nu, ska prata lite åså om massa, blir väl en massa snack om Gällivare som vanligt! Hihi. Sen ikväll ska jag umgås med Linnea, får se vad vi hittar på, men heido people!
Såhär ser jag ut idag.
Ja, jag har väldigt lortig spegel... Hehe

there's no turnin' back now

  2012-01-21 / 12:18:58 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
HEeeejsan.
Umgicks med Felix, Oliver & Antonio igår, vi va först ute men de va så kallt så vi gick hem till mig. Dom åkte hem runt 1 trorja de va, då slog jag på chuck och sen sov jag. Vakna för ett tag sen, ätit frukost och ska ut och springa om ett tag. Sen ikväll ska jag va med Linnea, de är allt jag vet om dagen. Får se vad vi gör.
KYSSS
en väldigt gammal bild, men guuuud va dålig kameran min va ! :o
Glad att jag har min kära systemkamera nu <3


Tröttnat på erat jävla anonyma kommenterande

  2012-01-20 / 21:19:25 / 'Tankar/Åskiter / 3 KOMMENTARER
NU ÄR JAG SÅ JÄVLA LESS SÅ DET ÄR HELT JÄVLA SJUKT
Kan någon jävel förklara för mig vart fan jag sa att alla älska mig? VART FAN DÅ???? Är det något jag sagt i mitt liv är det att man kan inte älska alla. " Haters gonna hate and lovers gonna love" VART FAN HAR JAG NÅGONSIN I HELA MITT JÄVLA LIV SAGT ATT ALLA ÄLSKAR MIG?? Herregud väx upp förfan.
Ni som säger att jag sagt att alla älskar mig, ni som påstår att de va så jävla dåligt av mig att lägga upp en jävla bikini bild, SNÄLLA TA DE FACE TO FACE? Så jävla fegt när ni kan ta de bakom skärmen men dom jag vet att sagt saker bakom min rygg eller igenom skärm eller sms, DOM VÅGAR INTE ENS TITTA PÅ MIG I VERKLIGHETEN????
SO WHAT? JAG LA UPP EN BILD PÅ MIG I BIKINI PRECIS SOM MÅNGA ANDRA??? MEN JAG FICK 500 LIKES OCH UNGEFÄR LIKA MÅNGA COMENTS. FÖR JAG ÄR SNYGG, FÖR JAG HAR SNYGG KROPP JA FACE IT PEOPLE JAG ÄR SNYGG.
Jag kan inte påstå att jag är så jävla missnöjd med bilden, för jag ser ut sådär, jag är människa, jag är faktiskt tjej också för den delen. Men att jag vikit ut mig, snälla people? Har ni verkligen inte varit på stranden eller sätt något alls i livet som inte har kläder på sig? HERREGUD
Försök ta ner mig, go for it bitches. Men de är jag som blir starkare =)
Och sen en sak, ja visst har jag sagt att många är svartsjuka och ja de är så, men jag har inte sagt att alla är svartsjuka så sluta påstå det. Bete er så vidrigt som ni vill, men ni som är dåliga människor, inte jag =) KYSS

bang bang, shoot you in the head.

  2012-01-20 / 19:30:41 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
I'm goin' home, gonna load my shotgun
Wait by the door and light a cigarette
If he wants a fight well now he's got one
And he ain't seen me crazy yet
He slap my face and he shook me like a rag doll
Don't that sound like a real man
I'm going to show him what a little girls made of
Blev alltså inget Kungs eftersom jag sitter här. Eller ja, Tobbe har träning nu men de blir väl inget efter eftersom han är som han är. Aja, ska se efter om jag kan ta hit någon trevlig finis. Hörs senare, puss.

I'm goin' home, gonna load my shotgun, wait by the door and light a cigarette. If he wants a fight well now he's got one and he ain't seen me crazy yet. He slap my face and he shook me like a rag doll, don't that sound like a real man? I'm going to show him what a little girls made of.

turn this club around

  2012-01-20 / 15:41:23 / Vardag/Helg / 1 KOMMENTARER
Tjeeenare.
Va i berget med min kära vän Linnea igår, hade de jätte kul. Iaf mot slutet, hahaaha! Tar inte upp varför, men skratta gjorde jag då igår! Haha aja, sen när jag kom hem satt jag och prata med mamma, sen pappa också när han kom hem. Haha, sen titta jag klart på Sex in the city 2 och hade kort kvar av den så titta två avsnitt av Chuck också! Hehe älskar chuck ♥ Sen somna jag någon gång där. Just nu sitter jag och pratar skype med Tobbe, å vi ska upp till berget idag å åka pistmaskin kanske.. Vet inte riktigt om jag vill eftersom att Tobbe är dum i huvet. Aja, bloggar sen. Pussssss
Hahahahaha ful bild på mig ifrån maddes Ipad2!! Hehe


Rest in peace Sarah Burke

  2012-01-20 / 15:08:06 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
Helt sjukt.. Vila i frid Sarah!!!

it's hidden in the stars

  2012-01-18 / 21:29:31 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
Har inte orkat blogga idag, la mig i soffan direkt när jag kom hem från skolan, somna i några timmar och nu har jag suttit vid datorn lite, mår inte så bra så ska lägga mig å vila ett tag till, blir nog inge mer update idag. SORRY GUYS! Men imorgon är de skola som gäller hoppas jag, sen även möte på Coop klockan 3 om praktik. Sen drar jag och min käraste Linnea till Kungs!
Hare gr8t alla m8ts!
Vi hörs väl imorgon någon gång under dagen, pussar!

it's hidden in the stars

  2012-01-18 / 21:29:23 / Vardag/Helg / 1 KOMMENTARER
Har inte orkat blogga idag, la mig i soffan direkt när jag kom hem från skolan, somna i några timmar och nu har jag suttit vid datorn lite, mår inte så bra så ska lägga mig å vila ett tag till, blir nog inge mer update idag. SORRY GUYS! Men imorgon är de skola som gäller hoppas jag, sen även möte på Coop klockan 3 om praktik. Sen drar jag och min käraste Linnea till Kungs!
Hare gr8t alla m8ts!
Vi hörs väl imorgon någon gång under dagen, pussar!

Jag kastar ut de sista av dig som finns kvar i mitt liv

  2012-01-18 / 08:29:25 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
Hejsan.
Vakna för inte sålänge sen, hunnit varit ner och ätit frukost, sket i slöjden idag för att jag är alldeles för trött och ska nu fixa i ordning mig lite, sen plugga på ett prov jag har klockan 10.. Första provet på över 1 år, hääärligt... Eller? Jag suger verkligen på sånt här. Men sen har jag och Jennifer massage grejs, skööönt! Sen svenska och sen slutar jag. Det här är drygaste dagen på hela mitt schema, för alla lektioner förutom massagen kommer på betyg. Och eftersom jag går iv så nej de är inte så normalt, iaf inte för mig just nu. Brukar typ ha en sån lektion per dag.. Haha :( Aja, GO GIRL typ.
Haha, men sen idag ska jag ut och springa också, sjukt va skönt de va igår, så jag gör de idag också! Hihi.
Ha en bra dag allaaaaaaa!
Slänger in outfit bild innan jag åker till skolan sen å! Puss.

Hey you, yeah you.

  2012-01-17 / 21:37:20 / Bilder på mig / 0 KOMMENTARER
I heard you're a player?
So let's play a game!
Let's sweet talk.
Let's play fight.
Let's talk 24/7.
Let's tell each other good morning and good night every day.
Let's take walks together.
Let's give each other nicknames.
Let's hang out with each others friends
Let's go out eating together.
Let's talk on phone all night long.
Let's hold each other.
Let's kiss and hug.
And whoever falls in love first?
Loses.


Give your heart a break

  2012-01-17 / 20:55:24 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
Haha förlåt att jag aldrig svarar på frågorna.. Föööööörlåt!
Har varit ute på en timmes springtur, riktigt sjukt skööönt var de!! Sen när jag kom hem stod de pannkakor på bordet, underbart! Hihi. Nu ska jag städa rummet lite snabbt, sen ska jag duscha, plugga lite och sova, får se om jag hinner svara på frågorna!
Puss och kanske godnatt om de inte blir nå mer uppdatering today!


She's a time bomb

  2012-01-17 / 12:44:06 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
Sitter i skolan eftersom jag skulle precis ta bussen, stod å vänta men kom på att jag hade glömt datorn.. Så de va bara att vandra tillbaka och nu sitter jag här med therese och madde kommer snart men jag ska ta bussen snart. Vet inte vad jag ska göra idag, som vanligt typ..
Haha, men heiiido!

International Love

  2012-01-16 / 23:56:46 / Musik/Video / 0 KOMMENTARER
Ååååååh, besöksrekord! Va glad jag blir! Hihi. Fortsätt så!
Nu ska jag hoppa in i duschen, och imorgon är de skola som vanligt! Får se vad som händer efter skolan, tobbe kommer även till våran skola så jag får träffa han en liten snabbis också!
Men pusshäj alla söta! Godnatt & vi hörs imorgon!


Tävlar hos Falter!

  2012-01-16 / 22:35:17 / Tävlar hos.. / 0 KOMMENTARER
Jag är med och tävlar om att vinna löshår hos Jennifer Falter! Azum blogg ni borde kika in och va med och tävla ni också! Pussar.
Jag försöker vinna de här löshåret..
PUSS! :)

Ny kategori

  2012-01-16 / 20:51:20 / Har ni tänkt på? / 2 KOMMENTARER
Jag gör en ny kategori som heter " Har ni tänkt på?"
Där tänkte jag skriva saker som jag får å tänka på och som man inte tänker på att man gör eller så, ni fattar? Aja, slänger in inlägg senare om de!
Puss!



Tänkte även säga, kommentera om ni vill göra länkbyte, jag gör de för ALLA! Så de är bara slänga in en kommentar så pratar vi lite mer om de! Puss

de finns saker jag saknar, typ när vi var nakna

  2012-01-16 / 20:07:28 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
Kärlek till låten! Hihi.
Sovit hela dagen.. Kommer säkert vara vaken hela natten, hatar att jag lyckas vända på dygnet nu förtiden.. Hahaha vafan.. Aja, ska ner och göra ordning något att äta eftersom min pappa säger att nu ska han titta på bandyn. SNÄLL DADI! Haha, ska även smsa med fin pojke om ni vela veta. ;)
Pusssss!


tv, smoothie, dator och mysiga strumpor!

  2012-01-16 / 15:06:13 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
Sen efter de här sköna mysiga måste jag plugga och städa mitt rum... SUCKS TO BE ME
Men just nu pratar jag med världens bästa Philip på facebook, så just nu är de great!!


Ta mig utomlands med fina vänner NU

  2012-01-16 / 13:31:06 / Musik/Video / 0 KOMMENTARER
Jag vill utomlands med fina vänner och ha en massa skoj bara NUNUNUNUUUUUUUU!
Skulle vara de bästa som någonsin hänt mig, allra bästa någonsin.. :(

dance fucker dance

  2012-01-16 / 12:54:26 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
Hemma från skolan nu, hände inte så mycket där ehe. Men roligt endå med min söta klass. Aja, nu ska jag typ fråga pappa om vi kan åka och fika någonstans, är sugen på kladdkaka :( haha får nog baka själv tror han ska åka och jobba typ nu.. Ja han skulle åka och jobba nu, haha fandå. Får baka själv, aja musik och smsande så blir allt så mycket bättre!
Blog u l8er!
åååh den här musikvideon får mig jämt att bara vilja gråta :( haha


You make it real for me

  2012-01-16 / 08:13:44 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
Tjenispenis.
Ska ut till bussen om 15 min, sen blir de skola. Får se vad som händer idag då, hoppas på roligt. Haha kommer suga utan min maddis som är på praktik :( Haha aja, får väl försöka överleva typ..
pusshäj


Alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt

  2012-01-15 / 22:57:14 / Musik/Video / 0 KOMMENTARER
Har glömt svarat på frågestunden, helt glömt bort de! Förlåt guys.
Men nu ska jag lägga ifrån mig datorn, sedan smsa med en fin pojke och försöka sova!
Så godnatt alla sötisar!

Världens bästa Philip skicka den här låten till mig häromdagen, sjukt fin låt! 

i won't give up on us

  2012-01-15 / 14:35:29 / Musik/Video / 0 KOMMENTARER
Drack te och åt macka med leverpastej på. Funderar just nu på vad jag ska göra idag, kanske ta och fota lite? Vi får se, vill även umgås lite. Ska väl försöka se efter om jag har nå vänner.. Haha.
Kyyyyssar!


i don't know where you're going

  2012-01-15 / 13:48:33 / Bilder på mig / 1 KOMMENTARER
Tröttare än livet är jag idag kan jag ju säga!
Ska försöka tvinga pappa till att vi åker och handlar en stor godispåse och film så jag har min kväll planerad, men nu ska jag ner å äta frukost. Pussss!
Haha lite rolig bild som jag tog här om dagen i brist på något att göra så när jag skulle smörja in mig gjorde jag prickar och tyckte de blev coolt! Haha.

Dolla, dolla bill ya'll

  2012-01-15 / 00:33:58 / Vardag/Helg / 1 KOMMENTARER
Idag har jag myst rejält i badet och även ätit tacos med min kära familj. Men sen har jag inte gjort så mycket mer, tagit tid för mig själv men verkligen inte för mitt rum.. Det ser förjävligt ut. Det fixar jag nog imorgon, för nu ska jag ner och ta något att dricka och äta och lägga mig i sängen å skriva lite trorja, sen sova någon gång.
Så godnatt alla!

Just get your ass back home

  2012-01-14 / 23:22:40 / Musik/Video / 0 KOMMENTARER
Vad ska jag skriva om på min blogg? Snälla help meeeeeee!
Den är skittråkig just nu, skriver om mina dagar bara? Så nu måste nu hjälpa mig.
Kom med förslag!
Kysssss

you keep me from falling apart

  2012-01-14 / 16:50:28 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
Satt inne hela dagen tills på kvällen då åkte jag till rese och mötte upp William och Jesper, vi gick till aga. Sen kom Alice och Sophie och vi vandra hem till Alice, myste och titta på Paranormal Activity och sen Smurfarna. Sen gick William med mig hem så jag slapp gå själv, vi gick igenom skogen och han slutade aldrig skrämma mig.. Haha dummis. Men sen sa vi hejdå och hans mamma kom, jag gick in och la mig direkt för då va klockan halv 4! Haha.

Nu är klockan 16:49 och jag har bara legat i sängen och kikat avsnitt av Chuck. Ska väl ta en dusch nu iaf, heeejdå guyys!

Mitt hjärta brinner

  2012-01-12 / 23:08:46 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
Haft en underbar dag i berget med trevligt folk! Dock forever alone girl. Haha, men fan de klarar man! Underbart folk. Puss

Länkbyte!

  2012-01-12 / 01:32:32 / Länkbyte! / 1 KOMMENTARER
Här har vi Sandra Larsson, en jätte söt tjej! Känner henne inte men har väl pratat någon gång ibland men hon verkar sjukt snäll och hennes blogg är rolig att läsa, haha jag läser varje dag och tycker jag ni borde göra också!
Klicka på bilden så kommer ni till hennes söta blogg, puss!

Din låga självkänsla höjs inte av att ta ner någon annans

  2012-01-12 / 00:39:36 / Vardag/Helg / 2 KOMMENTARER
Tryck F5, har gjort lite småförändringar!
Haha har frågestunden ett tag till, har inte ork att svara på alla frågor just nu.. Ska ta och fixa mig lite inför sängs, ta en kall och skön dusch också! Varmt som satan inne på mitt rum.
Sen imorgon är de skola, sen kungsberget kvällsåk, eller ja de är nonstop igentligen, men åker dit runt halv 6 med Malin! Ska bli super. STOKED!
Jag har även varit lite tokig idag, jag har vita pjäxor, svarta byxor, svart vest och sen en vit tjocktröja under så jag får vita ärmar, svarta googlar och GRÖN HJÄLM??? Gröna hjälmen borde åka bort typ, men kan inte köpa någon ny just nu eftersom jag nyss fick den där.. Ehe, pappa blir så glad när jag är onöjd med vad jag köper och vill ha nytt efter en vecka. Eller?
Peace 2 u peoplez!


Jag gav dig en axel när du grät

  2012-01-11 / 03:20:05 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
Alla gulliga personer (och ja, det är verkligen ni ALLA som läser just nu, spelar ingen roll om ni själv inte tycker ni är gullig. OK? Bra.),
Imorgon avslutas min frågestund!
Så kika in och ställ en sista fråga HÄR!!!
Och klockan är 03:13, VAD GÖR JAG VAKEN???
Uscha, ska upp klockan halv 7.. Fuck.
Men aja, sitter å skriver av mig lite i blocket och hoppas på att bli trött. Tänker igenom en massa nu, skönt just nu. Imorgon är de skola, jag kommer vara svintrött...... GAAAAAH.
Aja, ska skriva mer nu, får se när jag somnar om jag ens somnar inatt. Ska endå bara ha en dag för mig själv imorgon, ta de lugnt och så.
Kyss.

i'll answer you

  2012-01-10 / 23:51:53 / Svarar på frågor / 0 KOMMENTARER
Fick en fråga om jag kan lägga upp bilder/filmer när jag åker skidor eller skejtar, men har inte så mycket bilder ifrån de.. Ska försöka fixa lite skidbilder den här säsongen!
Och fick en fråga om jag kan visa mina parfymer, och visst kan jag göra de sen!
Fortsätt kommentera och fråga en massa, kyssar!

i wouldn't wanna be anybody else

  2012-01-10 / 16:02:37 / Vardag/Helg / 2 KOMMENTARER
Det gick inte bra för mig att somna igår.
Haha, men storstäda mitt rum och nu ska ni ÄNTLIGEN få bilder på mitt rum för första gången.. Haha!
Ska gå ner och äta något efter de här, sen ta en snabbdusch och vänta in min kära vän Malin för lite roligheter, vet inte vad vi ska göra, men något roligt finner vi! Pussar.

Nu först slänger jag en bild på hur jag såg ut idag (oseriös min! haha..)
Sen kommer bilderna på mitt rum!

jag vill inte, jag borde inte, men jag gör de..

  2012-01-09 / 18:06:01 / 'Tankar/Åskiter / 0 KOMMENTARER
jag saknar dig.
'

glöm inte frågestunden!

  2012-01-09 / 12:20:18 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
Nu har jag en design från Bloggdesign.nu
Ska fixa en egen sen, troligen idag!

Glöm inte min frågestund också, HÄR kommer du dit
Och haha jo jag har fått frågor, men dom är inte accepterade förrän jag svarar på alla frågor!
PUSS

TRYCK F5 NÅGRA GÅNGER KOMMER MIN DESIGN SOM JAG HAR MEDANS!
andra blev fuckad? trorja

du gör min dag

  2012-01-09 / 11:40:41 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
Ja blev väckt av att dom borra och greja i min vägg, dock lät de som jag hade en borr precis vid örat, JÄVLA IDIOTER!! Skaka i hela sängen också. Tokig blev jag, sen har jag en hylla ovanför sängen, där står de fyra stycken ljusgrejer, kan lägga in bild sen och dom ramla ner, tur som var så missa dom mig! Jävla idioter utanför. Så börja bror min dunka jätte hög musik. Blev sjukt irriterad på allt. Men nu ska jag klä på mig och gå ner och äta frukost,

heido fans!

tell the world i'm coming home

  2012-01-08 / 23:58:16 / 'Tankar/Åskiter / 0 KOMMENTARER
Jag kan knappt tro de, tårarna sprutar, det gör ont i mig för att just nu vill jag bara bo i Gällivare. Hos alla mina vänner, alla fina nära vänner. Jag vill verkligen bara flytta nu direkt, jag önskar jag kunde bara packa väskorna, hämta Monika och fara. Flytta dit och ha det aaazum! Men nej, jag bor i äckel Sandviken. Vill till mitt "Hem" som jag nu vill kalla det också, fina käraste Gällivare. Saknar alla vänner, saknar allt där.. Friheten, att man inte kände EXAKT alla, att man fick vara med dom man längtat efter. Jag vet att de låter nu direkt som att jag kommer tröttna om jag flyttar dit. Men nej, jag vill bo där. NU. NU. NU..

Yes, I would die for you baby

  2012-01-08 / 22:51:56 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
Orkar inte blogga atm. Är jätte hungrig och nu ska jag ner å hämta något att äta, sen vet jag inte vad jag gör, något vid datorn tills jag somnar.
PEACE

i'll be strong cause life goes on

  2012-01-08 / 14:24:53 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
Hejsan.
Trött, mina sms dampa igår trodde jag, kunde bara skicka till Wiliam, vilket va konstigt.. Bytte tlf imorse, nu funkar de. Uscha, jag med touch mobil igen, EN JAG INTE TYCKER OM. Aja, life sucks sometimes.
Men nu ska jag ner å äta frukost, får se vad dagen bjuder på.
Peace

frågestunden

  2012-01-07 / 12:37:26 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!
Fråga på om allt mellan himmel och jord!
PUSS

you can still close your eyes and remeber

  2012-01-06 / 17:01:21 / Vardag/Helg / 1 KOMMENTARER
Nyss tagit en störtskön dusch, nu ska jag klä på mig och fixa mig, sen ikväll ska jag till Valbo med massa folk och ha de trevligt!
Mår lite illa atm okså, ska ner och dricka ett stort glas vatten känner jag!!

Så jag pussa min familj

  2012-01-06 / 14:53:54 / Musik/Video / 0 KOMMENTARER
Och nej, jag röker inte på eller tar något sånt där skit. Många som frågat de pga min musik smak, hahahha! Och mina vänner kan säga " Du kommer börja röka på om du fortsätter med musiksmaken Bella.." Haha men dom skojas ju, fuck den skiten! Har redan hört för mycket om sånt så jag skulle inte ens testa! Men sjukt skön musik gör dom som håller på med skiten.


Som jag en gång sagt " För att vara en rappare måste du gått igenom skit och ta dig upp sedan ha modet att berätta för världen att du inte fått allt på silverfat trots haten du vet att du kommer få. "
SHÖÖÖÖÖÖÖÖÖN MUSIK IAF!

jag tänker inte svara på några onödiga töntiga och förjävliga frågor, just sayin' peopleeeez!

  2012-01-06 / 14:11:52 / Bilder på mig / 1 KOMMENTARER

Don't ask me why I have no love for these mo'fuckin' hoes

  2012-01-06 / 01:07:06 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
‎" You've got enemies? Good. That means you actually stood up for something in your life." - Eminem ♥



Va ut och träffa Emma en snabbis, men fick lågt blodsockerfall så hon följde med mig hem å sen tillbaka till hennes kompisar så nu äter jag macka och oboy.. Haha så de kan bli. Men nu ska jag smsa och kika film.
PUSSAR!

stay with me, forever and always

  2012-01-05 / 15:20:21 / Bilder på min familj / 0 KOMMENTARER
Tjenare.
Fått snälla och söta kommentarer på bloggen, LOVE U GUYS!!!!
Haha, ligger i sängen och degar. Hade de jätte roligt på SH igår iaf. Men nu ligger jag i min säng med min fina hund och vi ska ner å käka frukost snart, hon gnäller lite.. Hon är som en svans på mig hela morgonen när inte mamma är hemma.. Haha. Aja, bloggar sen när jag vet vad som händer idag!

dagens blogg

  2012-01-05 / 04:54:10 / Bilder på vänner / 0 KOMMENTARER
Jag är med och tävlar om dagens blogg på min underbart fina vän Thereses blogg, checka in och va med du med eller så checkar du bara in den, azum blogg!
Loveu therese!


Jag ser en ljus framtid när du tar min hand

  2012-01-05 / 01:49:56 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
Hemma från en kväll på sandhack med fint folk, haft de jätte roligt! Men nu ska jag mysa ner mig med en varmchoklad i sängen!
PUSSSSSss

kom hit kom hit tillbaks till mig jag vill ha dig baby!

  2012-01-04 / 16:34:37 / Vardag/Helg / 1 KOMMENTARER
Heeeeejsan lovers and haters!
Legat å tittat på avsnitt av Glee hela morgonen och smsat en massa. Nu ska jag strax hoppa in i duschen trorja? Sen ska jag fixa mig och smsa Linnea eftersom jag ska umgås med henne idag!
HEJDÅ PUSS
för er som inte vet, jag har alltid älskat magnus uggla! BIG LOVE!!!!


Jag vill ha dig här när jag faller isär

  2012-01-04 / 00:08:26 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
HEjsaaan.
Blev ett utåk med mina vänner, åkte först till Laden och satt där ett tag och titta "Sällskapsresan" haha, skratta som tokar hela högen! Sen vidare in till Valbo, jag och Ida käka happymeal, sen åkte vi hem typ efter ett tag, men vi hade kul där endå! Så nu sitter jag här och har allmänt tråkigt (är alltså hemma).
Ganska dåligt humör, typ känner saknad ja!
Men aja, ska hoppa in i duschen nu, pussar!

You're not afraid to tell me, miles away. You always love me more, miles away.

hahahahaha så sant! that's what we're talkin' about!

  2012-01-03 / 17:07:20 / 'Tankar/Åskiter / 0 KOMMENTARER
Sandvikenmål.

Dä funkant - Den fungerade inte
Däbintnå - De blir inget
Venne - vet inte
Djickent - Det gick inte
Javaute - Jag var ute
Dä gånt - Det går inte
Halu fått nålå ? - Har du fått något då?
Vaälämälä ? - Vad är det med dig?
Tjöföbi - Kör förbi.
Dähönthit - Det hör inte hit
Vajölö - Vad gör du
Ringint hit älä - Ring inte hit heller
Jölä dulå - Gör det du istället.
Äffö tröket - Det är för tråkigt
Vant anmä ? - Var han inte med ?
Däjönt nå - Det gör inget
Du skänt tro pån - Du ska inte tro på honom
Jönt påäng gång - Gör det inte på en gång
Fålsä - Får väl se
Anäntinna - Han är inte inne
Fickint - Fick inte
Dönditan - Slå till den
Tainulå - Ta i nu då
Rätutan - Räta ut den
Ban - Barn
Nånstansch - Någonstans
Annanstansch - Annanstans
Klöpp - Klippte
Tröck - Tryckte
Röck - Ryckte
Mös - Myste
Bääsch - Beige
Chäf - Chef
Läcker -Något läker t.ex. vattenkran
Nåra - För få/Några
Änte - Är det inte
Varåra - Varför då

boy, i need you here with me

  2012-01-03 / 16:51:31 / Bilder på mig / 0 KOMMENTARER
OKEJ!
De här med bloggdesign, de kan jag verkligen inte längre.. Jag lessnar så jävla snabbt. Vet inte vad jag vill ha och har inte ork just nu heller för den delen. ÅÅÅÅÅÅÅH.
Aja, åker iväg nu istället, bloggen får se ut så här tills vidare, får se vad jag gör åt den sen..
PUSS!
Typ så galen har jag varit nu.. (Fast bilden är från igår)


if you could hear me know, please stop this

  2012-01-03 / 14:39:05 / Musik/Video / 0 KOMMENTARER
Lyssnar på all blandad musik och ska nu göra om min design!
Varit ner och käkat frukost, väntar på att mamma ska komma hem med lite saker till mig. Sen ska jag nog ner på stan lite snabbt och titta.
Men aja, heidooo!

min blogg ser bajs ut just nu, fixas imorgon!

  2012-01-03 / 02:48:46 / Bilder på mig / 0 KOMMENTARER
Tog bara någon mall här nere nu medans, började fixa om i designen men ångra mig och då såg allt bajs ut så nu ska jag börja om allt!
MEN DET BLIR IMORGON!
Klockan är 02:33 när jag skriver det här.. Haha, haft fullt upp hela tiden sen jag blogga sist. Även ätit goda köttbullar och makaroner som min fader gjorde åt mig.
Men nu ska jag ner å göra te eller så blir de varm chocklad.. får se!
Aja, sen blir de väl kika någon film eller tv tills jag somnar.
Pussar på er alla.
1.Min mysoutfit jag haft ikv.
2. Sen har jag även haft jätte roligt.
3.Sen lite ego också.

it's long distance love

  2012-01-02 / 20:16:35 / Musik/Video / 2 KOMMENTARER
Hejsan,
Solat och känner mig brunare och de är underbart!! Hihi. När jag kom hem hade mamma köpt en tröja och två par jätte sköna strumpor!! Men nu ska jag städa mitt rum och vet inte om jag blir inne hela kvällen? Men jag tror de!!
Pussar.


i need you here with me

  2012-01-02 / 16:47:49 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
Tjenare, hinner inte säga något nu. Ska ta bussen till stan, tvinga emma att följa med mig å sola! Pussar.
Bild på mig från nyår!!!

come with me, stay the night

  2012-01-01 / 12:20:15 / Vardag/Helg / 0 KOMMENTARER
Mår som man förtjänar idag! Fan skitsamma. Nu ska jag äta och vila, haha hörs när jag orkar!
Puss.

Första inlägget 2012! wiiiiho

Bakis och mensvärk.. Fyfan säger jag.